Bine ati venit, copii!
Comenzi telefonice: 0721263408
header-bottom_img

librariaandi.ro

Cosul de cumparaturi:

0 produse
Nu aveti produse in cos.

0

Politica de retur

In aceasta sectiune a magazinului online librariaandi.ro aveti afisate toate informatiile si drepturile rezervate in cazul returului.In urma intrarii in vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunta la achizitia in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Plata transportului retur :
- In cazul defectelor (defecte de fabricatie ascunse, functionalitati defectuoase, componente lipsa), librariaandi.ro va suporta costul aferent returului;
- In cazul in care produsul livrat este conform comezii plasate,iar dvs. doriti returnarea lui din proprie initiativa,costul aferent returului va fi suportat de catre client iar aceasta suma de bani va fi retinuta din suma rambursata in contul bancar.

Nu sunt acceptate urmatoarele produse :
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata folosite nu pot fi revandute sub nici o forma.
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri .
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)
- Produsele primite cadou in urma unei perioade promotionale sau a unui concurs.

Exceptari de la dreptul de retragere conform Art.16 din OUG 34/2014:
lit. d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid - produsele gonflabile
lit. e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator - produsele gonflabile care sunt umflate cu gura, fara o pompa speciala.

Procedura de retur :
- Pentru a ne informa ca doriti sa returnati produsul este necesar sa ne trimiteti un e-mail pe adresa librariaandi@gmail.com sau ne puteti contact din formularul de contact al site-ului Formular contact ( https://www.librariaandi.ro/contact ),trebuie sa specificati numele complet de pe care ati facut comanda si numarul comenzii,la scurt timp dupa hotararea luata asupra produsului in maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului,cererile trimise dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare;
*Dupa trimiterea cererii catre librariaandi.ro,in maxim 48h lucratoare o sa fiti contactat de un operator care o sa va indrume spre returnarea lui. (Timpul de raspuns poate varia in functie de perioada in care s-a trimis cererea,in perioadele de vacante si sarbatori legale,timpul de raspuns se poate mari);

Pasi urmand a fi luati in cosiderare de catre client pentru retur :
- Produsul trebuie ambalat corespuzator,pentru a ajunge la noi fara urme de uzura sau fara a suferi socuri sau lovituri in timpul transportului)
- Returnarea produsului se va face asa cum a fost primit,cu toate accesoriile originale,etichetele si ambalajele lui
- Daca acesta vine in cutie de carton presat,va rugam sa il impachetati in aceeasi cutie,dar intr-un mod corespuzator pentru transport iar cutia nu trebuie sa dispuna de rupturi sau alte defecte pentru a evita murdarirea sau lovirea continutului in timpul transportului.

ATENTIE!
*Orice retur care nu va fi cauzat de librariaandi,va beneficia de un tarif fix de 20 LEI,aceasta suma va fi retinuta din banii rambursati conform returului
*Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. In situatia in care produsul va fi preluat de catre noi, suma va fi returnata in termen de 14 zile de la primirea notificarii de retragere.

Informarea referitoare la intentia de retur se face la una din urmatoarele :

  • Adresa de e-mail : librariaandi@gmail.com
  • Numar de telefon :